Про це він розповів на своєму каналі.

«З кожним днем ​​кількість злочинів росії щодо України та росіян щодо українців множиться. І ось росія вже здихає, вже цей путін доживає останні дні, тижні, місяці, вже цьому шойгу радять застрелитися. Ну, вже все в них руйнується, вже нічого в них немає, в росії нічого немає», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, росія навіть вмираючи намагається з останніх сил нашкодити Україні, вбити якнайбільше українців і завдати якнайбільше болю, знищити якомога більше українських будинків і вчнити шкоди.

«Вони якимись іранськими дронами руйнують будинки у Білій Церкві. Їм не ліньки ось ці дрони, які літають на тисячі кілометрів, посилати спеціально до Білої Церкви на Київщину. Вони продовжують посилати ракети по житлових будинках Запоріжжя. Житлові будинки, старі, гарні, люди будують, а росіяни їх бомблять ракетами. Нормально взагалі? – заявив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог зазначив, що росія вже з останніх сил вирішила розбомбити житлові будинки українців, зруйнувавши життя пересічних громадян.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, секретар РНБО Данілов прокоментував терористичну атаку на Україну: «Пробуджує бажання нищити».

Також Знай.ua повідомляв, що новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: «Вони розуміють, що повністю програють війну».