Про це він розповів на своєму каналі.

За словами Святослава Вишинського, в Україні висунули пропозицію не допускати до державної служби осіб, які не проходили військової служби або військової підготовки. Філософ підкреслив, що наявність військової підготовки, а не юридичної освіти може стати обов'язковою умовою для всіх чиновників і суддів.

«Міністр фінансів має бути спочатку солдатом, без вогневої підготовки жодному академіку не стати міністром культури. Головне, щоб за європейською громадянською традицією залишався міністр оборони», - зазначив Святослав Вишинський.

Філософ також заявив, що умовою для вступу до університетів для чоловіків стане попереднє проходження військової служби. Святослав Вишинський розповів, що такі дії називають «розумною мілітаризацією», однак її прямим наслідком стане те, що всі українські студенти виїжджатимуть за кордон.

«Вітчизняні ВНЗ втратять абітурієнтів, викладачі втратять роботу. Наслідком розумної мілітаризації стане перетворення держави на військовий табір», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний «план» від пропагандистів.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Данилов вперше та востаннє відповів Ердогану про мирні переговори з путіним.