Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Це (перемир’я, угода – Ред.) можливо, коли дві дитини посварилися на дитячому майданчику, це можливо, коли в тебе там із сусідами є якісь негаразди щодо обов’язків по спільній території, якісь там бійки на побутовому рівні. Тут це працює, але не коли проти тебе Хрестовий похід», - заявив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, про жодні угоди й мирні договори з росією не може навіть йтися, оскільки, якщо зупиниться Україна, вирішить скласти зброю, то її просто не стане. Олександр Новохатський наголосив, що не варто сподіватися на переговори з ворогом, адже вони можуть тільки призупинити, однак не закінчити війну.

«Переговорами і угодами ми не можемо завершити війну», - наголосив Олександр Новохатський.

Також публіцист зазначив, що не можна йти на жодні компроміси, треба виборювати українські території тільки в кордонах 1991 року. Жодних інших варіантів, як заявив Олександр Новохатський, не можна розглядати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ФСБ зробили крайнім у підриві Кримського мосту голову розвідки Кирила Буданова: детальний «план» від пропагандистів.

Також Знай.ua повідомляв про масований ракетний удар по Україні: чи змінилася думка світових лідерів щодо постачання ППО для закриття неба.