Про це вона розповіла на каналі «Садок вишневий».

Марія Кучеренко повідомив, що політик Володимир Володін, який очолює Державну думу, своєю промовою весь час намагається з кимось викликати конфлікт.

«Так, він один із головних рупорів, але ідеологом його, звичайно ж, назвати не можна, тому що його основна функція – голосно кричати, розносити якісь плітки, якісь такі, скажімо, гучні гасла, які потім можуть стати рішенням, а можуть і не стати рішенням», – повідомила Марія Кучеренко.

За словами експертки, Володін – патологічно необразлива людина, і саме тому він зміг досягти успіху у своїй кар'єрі. Марія Кучеренко наголосила, що Володін завжди говорить, але здебільшого те, про що він розповідає, - це маячня, особливо якщо його йдеться про Україну.

«У тому, що стосується України публічно, - це один із найголовніших яструбів, він дуже багато говорив про те, що треба стратити наших героїв, захисників «Азовсталі», він виступав таким гучним рупором ось саме цієї лінії», - заявила Марія Кучеренко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також, як зазначила Марія Кучеренко, Володін часто говорить про США, намагаючись викликати у них реакцію, щоб повоювати з ними на інформаційному полі.

Як писав раніше Знай.ua, росія вивозить з Білорусі боєприпаси та техніку: Лукашенко піде воювати картоплею, як зважиться напасти.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Арестович розповів, для чого путін спробував насіяти паніку над Україною, і чому зробив тільки собі гірше.