Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Мобілізація допоможе росії швидше рухнути, тобто до краху вони дійдуть за допомогою мобілізації швидше. Єдине, що може завдати нам шкоди, - це як психологічна напруженість наших бійців, які будуть вбивати їх (окупантів – Ред.) пачками, а вони все одно будуть повзти, якщо будуть продовжувати бути отим стадом. А я думаю, що будуть», - повідомив Василь Лабайчук.

За словами громадського діяча, мобілізація точно не допоможе й жодним чином не вплине на хід війни. Василь Лабайчук наголосив, що фактично росія вже втратила свою професійну армію, яка була, своє озброєння й техніку. Від тієї підготовленої армії рф залишилося не більше 20-30%.

«Нагнавши мобілізованих, які там останній раз стріляли, я вже не кажу про якісь більші вишкільні процеси, 40-50 років тому. Техніки нової у них нізвідки не з’явиться. Ну дасть їм Білорусь ще пару вагонів боєприпасів, а запаси там теж не безрозмірні, Північна Корея щось дасть. Фактично це на дні, можливо, на місяці відтягне їхню поразку. А поразка неминуча», - заявив Василь Лабайчук.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, глава Пентагону Остін пояснив, чого досягнув путін ракетним террором: зовсім не те, на що розраховував.

Також Знай.ua писав, що путін готується віддати українцям Крим за допомогою «секретного опитування» серед росіян: «Справжній прорив».