Про це він розповів на своєму каналі.

«Нас не приймуть (до ЄС – ред.), поки ми не змінимося. Тобто поки ми самі не проведемо реформи, не зробимо тут верховенство права й економічну свободу, не покажемо, що в нас це все є, нас не візьмуть до Євросоюзу», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, Європейський союз наразі дуже забюрократизований, і якщо на наше регулювання ще накласти європейське регулювання, український бізнес не витримає такого навантаження. Павло Себастьянович також наголосив, що для України двері в НАТО відчинені, і це приваблива перспектива, однак необхідно відповідати тим вимогам, які висуває нам Альянс.

«Тобто потрібно відповідати умовам. Умови – це, перш за все, якісь витрати на безпеку, я думаю, власне озброєння і стандарти НАТО. Там їх близько двох тисяч», - додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ракетні удари незабаром припиняться: глава НАТО Столтенберг пояснив чому.

Також Знай.ua повідомляв, що глава Пентагону Остін пояснив, чого досягнув путін ракетним террором: зовсім не те, на що розраховував.