Про це він розповів у програмі «Азбука війни».

«Якщо я колись казав, що це раніше середини наступного року не вирішиться, то зараз я скажу, що прискорилось, дуже прискорилось і з урахуванням так званих референдумів, анексії частини території», - зазначає Олександр Кочетков.

Водночас він зауважує, що зараз росія пересунула дати, адже анонсувалося 30 жовтня, тепер же 4 листопада. Тобто, пояснює експерт, тривають закулісні перемовини зі Сполученими Штатами Америки, з Китаєм щодо цього.

Україна же, каже він, тут виступає радше опосередковано, тому що росія вимагає змусити українську владу сісти за стіл переговорів на російських умовах. А ми, констатує експерт, звісно ж відразу відмовимось від участі у будь-яких закулісних контактах на цю тему.

«Найближчим часом мобілізація ніяк не вплине на здатність військ рф не тільки наступати, але й тримати оборону. 2 тижні приблизно і перша хвиля мобілізованих буде на фронті. Зараз уже частина там з’являється, але й у нас є 2 тижні, щоб дечим їм зіпсувати настрій десь там на півдні нашої країни», - міркує Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, в НАТО передадуть спеціальні глушники, щоб Україна захистилася від іранських дронів-камікадзе.

Також Знай.ua писав про те, що у Гаазі розпочали роботу над майбутнім трибуналом для путіна.