Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Щодо загальних методологічних підходів, то найчастіше можна зустрітися з двома: це науковий підхід до аналізу та прогнозування та експертний підхід. Науковий, скажімо так, не тільки ґрунтовніший, а й обережніший і доступніший громадянам, які, по суті, не є експертами в тій чи іншій сфері», - повідомив Юрій Гаврилечко.

За словами економічного експерта, експертний підхід до аналізу та прогнозування використовують фахівці у вузьких галузях, і вони своє бачення ситуації дають виходячи із власного досвіду та знань. Крім аналітиків-експертів, як зазначив Юрій Гаврилечко, є також пропагандисти якихось ідей.

При цьому, як розповів Юрій Гаврилечко, держава рідко надає своїм громадянам зрозумілу аналітику.

«Будь-яка держава – це генератор фейків, тому що ніде у світі жоден чиновник не відповідає за ту інформацію, яку він доносить до свого суспільства», - заявив Юрій Гаврилечко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Юрій Гаврилечко розповів, що необхідно зробити, щоби реабілітувати економіку під час війни.

Також Знай.ua повідомляв, що експерт Олексій Кущ розповів, як Україна має реагувати на економічні кризи: «Потрібен крапельний полив».