Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Просто божевільний цей артилерійський ракетний удар практично по всіх регіонах України, показово били вони перед зимою по об'єктах інженерної, енергетичної, критичної інфраструктури. З одного боку, це акт розпачу, зрозуміло, що це теракт, зрозуміло, що це варварство, зрозуміло, що це нелюдяно», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, масований ракетний удар росії по критичній інфраструктурі України - це акт розпачу, оскільки рф розуміє, що на фронтах їй не вдасться нічого досягти, що на полі бою, в наземній операції російська армія поступово йде до свого краху.

«Вони розуміють, що вони мають місяць-півтора, де вони своїм шантажем, ось цим залякуванням лякають вони західних партнерів (України – Ред.), європейських партнерів. При чому лякають вони не Україну, це марно, і українців, зважаючи на все, вже нічим не залякати», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Україна зможе захиститися від іранських дронів-камікадзе: НАТО передадуть спеціальні глушники.

Також Знай.ua повідомляв, що Білорусь запровадила режим контртерористичної операції та погрожує Польщі.