Про це він розповів на своєму каналі.

«Я б до речі перейменував День захисника та захисниці. Я думаю, що чоловіки сьогодні, які у Збройних силах України захищають країну, вони б теж пропустили дівчат, жінок уперед просто з такої поваги. Але так, вони на рівні. Давайте-таки пишатися тим, що саме Україна – країна, яка додала це слово «захисниці» до цього свята», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Збройні сили України захищають не лише нашу країну, а й кожного з нас особисто, тому ми маємо бути їм вдячні. Михайло Шейтельман підкреслив, що коли окупанти зайшли на нашу землю, тільки ЗСУ стали між нами, українським народом та російськими грабіжниками, ґвалтівниками та вбивцями.

«Я прошу вас, захисники та захисниці, бережіть себе. Ми готові чекати скільки завгодно. Ви робіть так, як вам потрібно, а ми терпітимемо в тилу, бо вам там у 100 разів складніше», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни знову атакували Київ, іранські дрони-мопеди «Shahed-136» призвели до потужних вибухів.

Також Знай.ua повідомляв, що п'ять ударів по столиці та прильоти на Дніпропетровщині та Сумщині: Денис Шмигаль просить українців згуртуватися.