Про це він розповів на своєму каналі.

«Це просто здоровий глузд, коли на кожній висотній будівлі, на якомусь пагорбі може стояти спостерігач. Він може бути з якоюсь пусковою установкою або просто із засобом зв'язку, щоб він побачив, що летить ракета, летять безпілотники. Вони всі летять на такій швидкості, що їх можна було б побачити і можна було б збити», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, навколо міста, на підходах до міста можуть стояти спостерігачі та повідомляти про прольоти ракет, дронів чи безпілотників. Для цього, як наголосив Павло Себастьянович, не потрібні висококваліфіковані фахівці, адже можуть спостерігати абсолютно всі.

«Є величезна кількість людей, які б могли спостерігати, повідомляти, давати якісь сигнали тим, хто стріляє», - додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, внаслідок удару іранськими дронами по столиці загинула молода пара: дівчина мала скоро народжувати.

Також Знай.ua повідомляв про п'ять ударів по столиці та прильоти на Дніпропетровщині та Сумщині: Денис Шмигаль просить українців згуртуватися.