Про це він розповів на своєму каналі.

Святослав Вишинський повідомив, що в Україні неодноразово робили заяви з приводу того, що питання про виїзд студентів за кордон вже вирішено остаточно, і всі ті, хто, згідно із законом, не підлягають мобілізації, зможуть вільно перетинати кордон. Також філософ заявив, що в українських законах таких обмежень немає, тому виходить, що заборона існує лише в усній формі.

«У результаті студентів та докторантів, які вступили до європейських університетів на початку навчального року, не випускають на навчання», – зазначив Святослав Вишинський.

За словами філософа, не зрозумілий мотив такого рішення, оскільки вже не раз говорили, що тих, хто навчається, не мобілізуватимуть, що у студентів є відстрочка від мобілізації.

«Тоді навіщо взагалі ці обмеження? Це на порожньому місці створює привід для хвилювань і руйнує і так крихку довіру суспільства», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Арестович оцінив ризики вступу Лукашенка до війни на тлі прихованої мобілізації в Білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що російським мобілізованим роздають іржаві автомати, які годяться лише на металобрухт: «Не найгірші екземпляри».