Про це він розповів на своєму каналі.

«Прямо сьогодні ми якраз проголосували за мою постанову з колегами, яку ми напрацювали. І понад 30 народних депутатів підтримали своїм підписом наш проект постанови, а сьогодні ми майже 300 голосів набрали за цю постанову. Тобто я не бачив жодного голосу проти, тому що будь-яка людина, яка є адекватною, розуміє, що приходять солдати, вбивають і ґвалтують наших жінок, руйнують інфраструктуру», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, смерті і руйнування – це наслідок, а першопричина цього всього – путін і його поплічники, тому вони повинні нести відповідальність за те, що зробили. Як наголосив Олександр Качура, росія вчинила проти України акт геноциду.

«Ми сьогодні звернулися до ООН, ми звернулися до Ради Європи, до Парламентської асамблеї ОБСЄ, до НАТО, до інших парламентів вільного світу з проханням і пропозицією, щоб вони найближчим часом вжили всіх необхідних заходів для того, щоб такий трибунал був створений, щоб він запрацював», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, в ООН не вірить навіть Папа Римський: понтифік закликав організації змінити позицію щодо України.

Також Знай.ua повідомляв про удари по Києву, Харкову та Дніпру, Житомир без світла і води: держава-терорист б'є по важливих об'єктах.