Про це він розповів на своєму каналі.

«Два податки на прибуток та ПДВ мають бути скасовані. Чи податок із продажу, чи податок із транзакцій, чи податок із покупок – ось що рахується автоматично. Тобто пройшла операція, податок списався, все. І жодної звітності. Навіщо потрібна звітність? Звітність може бути потрібна підприємству, якщо воно хоче у банку взяти кредит. Звітність потрібна підприємству, якщо воно хочуть прозвітувати перед акціонерами», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, звітність також потрібна тим підприємствам, які хочуть залучити інвестиції та показати якомусь фонду цю звітність, свої цифри. Павло Себастьянович наголосив, що якщо працює один ФОП і продає свій товар за безготівку, то звітність не має сенсу.

«Навіщо звітність подає ФОП? Це просто смішно. Навіщо вам ці терабайти інформації, якщо їх ніхто не проглядає, вони нікому не потрібні. Просто завантажується трафік, завантажуються якісь сервери і завантажується підприємець», - повідомив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, в Україні з’явиться новий вид пенсії: хто зможе претендувати на додаткові виплати.

Також Знай.ua повідомляв, які продукти подорожчають найбільше до кінця 2022 року: українців готують до найгіршого.