Про це він розповів у програмі «Воєнний квартал».

«Того тижня почалося з масштабних обстрілів українських міст по всій території України. Понеділок зранку, потім дещо було у вівторок, але у вівторок було менше і, відповідно, це дещо зійшло нанівець, стало менше. Це свідчить про те, що росія не може в однаковому темпі підтримувати ракетні атаки», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Отже, констатує він, росія має певні проблеми зі зброєю, хоча сам путін пояснив це тим, що сьогодні не стоїть задача наносити удари по українських містах. На думку же експерта, така задача у росії все ж таки стоїть завжди, але ось можливостей на її виконання не вистачає.

Водночас реакція міжнародних партнерів на продовження ракетних обстрілів України, відзначає він, не могла не порадувати. Зокрема, нагадує експерт, Столтенберг заявив, що вони будуть стояти з Україною і захищати Україну стільки, скільки буде потрібно, а в НАТО провели засідання та обговорили питання підтримки оборонних спроможностей і потужностей і безпосередньо Альянсу, і України зокрема.

«Третій момент – Рамштайн. Рамштайн я вважаю теж вдалим. В принципі, жоден Рамштайн для нас не закінчувався невдало. Після кожного Рамштайну ми отримуємо інформацію про зброю, яка має бути надана Україні», - зазначає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.

Також Знай.ua писав про те, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни.