Про це він розповів на своєму каналі.

Павло Себастьянович заявив, що у державі бізнес та влада мають співпрацювати, а не воювати один з одним, щоб піднімати разом економіку країни.

«Все має бути гарно, як і податкова реформа. Проста, необтяжлива, щоб нікого це не хвилювало, щоб усе зростало та від надлишку завалювало бюджет надходженнями. Ось і все, що треба зробити. І це зробити дуже легко. Я пропоную податок із транзакції, хтось пропонує податок із продажу», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, найголовніше, що треба зробити, - це уникнути ПДВ і податку на прибуток. Павло Себастьянович наголосив, що це два податки, які заважають спокійно розвиватися бізнесу в державі.

«Це два податки, які просто божевільні і через які треба тримати 43 тисячі податківців. А навіщо не зрозуміло», - додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, така проблема у кожного другого: українка з карткою «ПриватБанку» розкрила схему шахраїв, списали 24 тисячі.

Також Знай.ua повідомляв, що Ощадбанк більше не видаватиме електронні посвідчення пенсіонерам: що робити.