Про це він розповів на своєму каналі.

«Наскільки схожа нинішня поведінка росії як держави на поведінку палестинських терористів. Ось розумієте, вони посилають на Київ ці свої іранські безпілотники. Чому палестинці, наприклад, застосовують терор, саме тероризм щодо громадян Ізраїлю? Тому що Ізраїль переміг у війні і тоді почалося використання терору проти мирного населення», - заявив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, росія зараз використовує методи терористів, знищує житлові будинки, забирає життя мирних громадян, оскільки розуміє, що програє війну. ЗСУ, як наголосив Михайло Шейтельман, спочатку вигнали ворога з Київської області, змусили втекти окупантів з Чернігова, Сумської, Харківської області, і незабаром звільнять усі інші українські території.

«Залишилося вже дуже мало захоплених територій, тому вони (росіяни – Ред.) застосовують терор», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ворожі ракети долітатимуть швидше — українців попередили про небезпеку.

Також Знай.ua повідомляв, що путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.