Про це він розповів на своєму каналі.

«Про що говорять масовані ракетні обстріли України в останній тиждень? На мою думку, це говорить про те, що ядерної війни в Україні не буде. Ми спостерігаємо ядерну розрядку середини 60-х. Тобто після взаємних звинувачень та погроз з боку кремля та західних держав, що може бути застосована ядерна зброя в Україні або про неприйнятність застосування ядерної зброї в Україні, ми спостерігаємо обмін ударами цілком конвенційною зброєю», - заявив Святослав Вишинський.

За словами філософа, оскільки росія продовжує застосовувати цілком дорогу зброю, ймовірність ядерного удару по Україні як ніколи низька. Як зазначив Святослав Вишинський, немає сенсу завдавати масованого ракетного удару по Україні, витрачати в день сотні мільйонів доларів на обстріли і при цьому продовжувати загрожувати ядерною зброєю.

"Проте ймовірність застосування ядерної зброї хоч і низька, але вона, звичайно ж, зберігається", - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.

Також Знай.ua повідомляв, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни: «Вийдемо до кордонів 91-го».