Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Це дуже важливо, це дуже великий крок, це неймовірний крок. Визнання росії державою-спонсором тероризму, а, можливо, і терористичною державою як наступний крок – це фініш для росії», - підкреслює Денис Ярославський.

Як він відзначає, насправді дуже багато міжнародних корпорацій залишилося працювати у росії і її з зв’язує з іншими державами зовнішня економіка, вона продовжує працювати у тому чи іншому напрямку. Тим не менш, пояснює військовий, якщо ж цивілізований світ визнає росію країною-спонсором або країною-терористом, це обрізає можливість із нею співпрацювати кожному нормальному підприємцю, не говорячи вже про лідерів країни.

«Тобто, якщо, наприклад, якась компанія, корпорація залишила свій бренд у росії, яка є терористом або спонсором тероризму, то ця компанія на собі вішає хрест», - стверджує Денис Ярославський.

На думку гостя програми, ця справа все одно дійде до логічного завершення, іншого напрямку немає. Тому він дякує Кулебі, нашим іноземним партнерам, всьому МЗС, який це проштовхує у світовій насамперед свідомості. А відтак, констатує він, росія просто буде обрізана від всього світу і залишиться зі своїм Іраном.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романенко назвав винних у нестачі українських БПЛА на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що російська влада почала поступово розвалюватися, поки диктатор грає у великого «завойовника».