Про це він розповів на каналі Вадима Карасьова у програмі «FIVE».

«Я думаю, що вести перемовини із путіним про закінчення військових дій до того часу, поки вони не провели на наших територіях псевдо «референдуми», бо після цього у них з’явився мем «Наших б’ють», а це вже війна», - зазначив Святослав Піскун.

За словами прокурора, росія вже не зможе ніяк відвертітися різними формулюванням, усі ознаки вказують на те, що наразі йде війна, і росіяни починають це розуміти.

«Результат кожної війни – це або перемога або поразка. Ми, звісно, переможемо, бо ціль нашої війни – це не загарбницька війна. Наша ціль – звільнити наші території», - підкреслив Святослав Піскун.

На його думку, треба транслювати цю думку усьому світові, аби покращити нашу підтримку, адже ми не прагнемо чужого – ми лише хочемо повернути своє.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Арестович пророкує нові проблеми після звільнення Херсона.

Також Знай.ua повідомляв, що екстрасенс Макс Гордєєв назвав дати, яких варто боятися: можливі обстріли.