Про це він розповів у своєму блозі.

«Наші громадяни починають нарешті розбиратися, що собою являє страхова медицина. У нас міняється розуміння, але раніше у нас страхову медицину уявляли, як якесь невичерпне джерело фінансів», - зазначив Анатолій Якименко.

На думку публіциста, страхова медицина не означає, що у випадку, коли ви маєте недуг, ви терміново отримаєте кошти на лікування.

«Насправді страхова медицина – це посередництво. Важливо зрозуміти, що це експертні послуги, які будуються на репутації», - підкреслив Анатолій Якименко.

За словами експерта, на Заході українські пацієнти мають змогу зрозуміти, що страхова медицина – це посередник, який посилає хворого до певного лікаря, що має певний авторитет у певних колах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян.

Також Знай.ua публікував, що росіянка від щастя, що вітчима забрали на вірну погибель, дякує українцям: «Куплю навушники».