Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Пробачення Лукашенку не буде, він учасник військових дій проти України, з його території злітають літаки, які обстрілюють наші території, ракети злітають звідти. Тому пробачення не буде», - повідомив Ростислав Балабан.

За словами експерта, Лукашенко – учасник війни, бо саме з його території злітають російські літаки, які обстрілюють мирних українських жителів. І байдуже, що пілоти цих літаків - росіяни. Як наголосив Ростислав Балабан, самі ж білоруси мають можливість зробити щось, щоб російські літаки не злітали й не вбивали людей, однак на вдаються до жодних заходів.

Також Ростислав Балабан повідомив, що Лукашенко навряд чи відправить свої війська в Україну, адже, якби він цього насправді хотів, то зробив би це ще в перші місяці війни.

«Сумно за ці народи (російський і білоруський – Ред.), і ми зараз це ще більше зрозуміли. Вони просто на 30 років відстали. Окрім того, що вони відставали на 50, 70, 100 років, вони відстали ще на плюс 30. Залишилися в якійсь історії, у минулому столітті», - додав Ростислав Балабан.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін відправив в білорусь солдатів та техніку — Волинь готується давати відсіч ворогу.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Жданов назвав ймовірні терміни звільнення Херсона від росіян: «Бої йдуть дуже жорсткі».