Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає політтехнолог, сьогодні потрібно припинити паніку з приводу обстрілів, насправді ніхто не знає, чим і коли росіяни стрілятимуть. А вся інформація, яка нібито надходить із перевірених джерел, пояснює він, це так росіяни спеціально сіють паніку.

«Тому прошу всіх, дорогі кияни, дорогі українці, паніку вимикаємо. Добре, у вас є паніка з приводу Шахедів. Дивіться, вже збиваємо 86%, нова зброя ще не підійшла, але зараз підходить, скоро збиватимемо під 100%. Ось уся ваша паніка. У березні було крутіше, бо це було 100 ракет на день, з яких збивалося 10, а сьогодні це 100 Шахедів, із яких збивається 86, а насправді вже 95», - наголошує Михайло Шейтельман.

Крім цього, додає він, не потрібно панікувати і щодо електроенергії, ніхто не мерзнутиме всю зиму. Щоб не бути голослівним, експерт посилається на статтю в «Українській правді», де йдеться про те, що повністю залишити Україну без світла росіяни не зможуть, оскільки вони не б'ють по потужностях, що генерують, тобто по різних електростанціях.

«Всього генеруючих потужностей 50, захопили з них 10, залишилося 40, але нам потрібно 15, ми більше не споживаємо, це нам на піку, грубо кажучи, цього вистачить. Так, вони потрапляють у трансформатори, вони спеціально потрапляють у трансформатори, щоб генеруючі потужності відключилися від наших квартир, їхня мета – заморити холодом», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Подоляк пояснив підступний план росіян ударами по інфраструктурі.

Також Знай.ua писав про те, що окупантам продають квиток у тили.