Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ми витримаємо будь-які випробування і вже не тільки війною, але й холодом й іншими умовами. Подивіться, як вони підло й ціленаправлено б’ють саме по енергетичній інфраструктурі, яка забезпечує не військові заводи, не військові бази, а саме цивільне населення. Вони (росіян – Ред.) хочуть викликати нестерпні умови саме для цивільного населення», - повідомив Андрій Павловський.

За словами громадського діяча, дії росії цілком підпадають під визначення геноциду, яке було ухвалено Організацією Об’єднаних Націй. Як наголосив Андрій Павловський, окрім прямого фізичного знищення, під визначення геноциду ще й підпадає створення нестерпних умов для цивільного населення під час війни.

«Тобто бомбити мирні міста, знищувати електростанції, перекривати воду людям, щоб вони масово гинули, - це прямий геноцид», - додав Андрій Павловський.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Знай.ua писав, як недорого утеплити будинок перед зимою: українець вигадав дієвий спосіб з екологічного матеріалу.

Також Знай.ua повідомляв про зиму та дороги: як підготувати свій автомобіль до майбутніх холодів.