Про це він розповів на своєму каналі.

«То чому ж таки міністри Великобританії, Франції та Туреччини не повірили шойгу, коли той намагався їх переконати, що Україна намагається створити «брудну бомбу» і підірвати її, після цього звинувативши росію у використанні неконвенційної зброї, зброї масового ураження», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, міністри інших країн дипломатично сказали, що аргументи росії щодо використання Україною «брудної бомби» недостатньо вагомі. Як зазначив Борис Тизенгаузен, це означає, що міністри буквально назвали слова і так звані докази росії нісенітницею.

«Вони (росія – Ред.) навели там приклад, що у нас (в Україні – Ред.) є кілька атомних електростанцій, Чорнобильська зона, де ми можемо викопати радіоактивні відходи, запхати їх у контейнер, прикріпити туди вибухову речовину, підірвати та сказати, що це росія зробила», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путін знову гримить ядерною валізою: запустять, щоб залякати всіх.

Також Знай.ua повідомляв, що настав момент подолати іранські БПЛА та російські ракети: США можуть поставити нові системи ППО.