Про це в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна» розповів в.о. Голови СБУ Василь Малюк, відповідаючи на запитання про те, чи має СБУ якесь відношення до "бавовни" та "самоліквідації" колаборантів на окупованих територіях.

«Просто ми, українці, дуже любимо бавовну. Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють з нею поводитись правильно? Думаю, у них ще неодноразово буде можливість повчитися цьому», – зазначив Василь Малюк.

Він підкреслив, що у так званому розслідуванні інциденту на Кримському мосту росіяни показують свій непрофесіоналізм.

«Вони прийшли до того, що до підриву моста нібито причетний мій колега по силовому блоку Кирило Буданов і ГУР МО в цілому. Я вас запевняю, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності. А що відбулося насправді – про це ми зможемо в деталях поговорити після перемоги», - прокоментував керівник Служби безпеки України.

«А на Кримському мосту, мабуть, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль, і мають те, що мають. Час розставить крапки над «і»», - додав очільник СБУ.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще