Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Для мене мета енергетичної стратегії – це забезпечити енергетичний розвиток економіки, тобто дати достатньо енергетичного ресурсу для того, щоб економіка України розвивалася», - повідомив Андрій Закревський.

За словами інженера, ставити за мету енергетичної стратегії створення дешевого ресурсу для збільшення експортного потенціалу і збереження грошей людей дуже примітивно. Андрій Закревський наголосив, що такий підхід наразі у світі вже не працює, і всі процеси відбуваються набагато складніше.

«Оці прості механістичні речі, такий простий погляд на економіку трохи вже втрачається. Все набагато складніше відбувається. Спрощення і типологізація відходять на другий план, тому що на першому плані з’являються екосистеми й ускладнення екосистем», - заявив Андрій Закревський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, чому українці не відчують підвищення прожиткового мінімуму: користь отримають лише «обрані».

Також Знай.ua повідомляв, що українцям пообіцяли підвищення цін на газ вже найближчим часом: причина приголомшить багатьох.