Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«В Україні дефіцит бюджету приблизно щомісяця становить від 3 до 4 мільярдів доларів. І ось це та цифра приблизно, яка потрібна Україні для підтримки функціонування виплати зарплат, соціальної системи. Це ось те, що я бачив у бюджеті, це якраз дефіцит українського бюджету», - повідомив Тарас Загородній.

За словами політолога, вже необхідно в Україні переводити економіку на військові рейки. Наприклад, як наголосив Тарас Загородній, можна було б уже зараз зайнятися фінансуванням у пріоритетних напрямках виробництва зброї, організацією кредитної експансії для приватного бізнесу через державні банки, щоб вони створювали нові робочі місця.

«Тут нічого вигадувати не треба. Відкривайте рецепти, дивіться, як США жили та будували економіку за часів Другої світової війни», - додав Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, на українців чекають тяжкі гойдалки робочих місць: що буде із зарплатами у найближчі півроку.

Також Знай.ua повідомляв, що українців звільнять від оплати комуналки під час війни: кому випаде така можливість.