Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми не повинні бути в полоні своїх ілюзій. Навіть якщо подивитися заяву Головного управління розвідки України, то вони зазначили, що те, що відбувається, що начебто вони (росіяни – Ред.) переходять на інший берег і тікають з Херсона, не відповідає дійсності. Вони звозять туди техніку, вони звозять додаткову живу силу, вони підвозять туди боєприпаси», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, за всіма ознаками росіяни зараз укріплюються й готують оборону. Також, як наголосив Олександр Качура, росіяни поширюють заяву про підрив Каховської ГЕС, щоб сповільнити контрнаступ ЗСУ. Росіяни бачать, що українська армія має значні успіхи на фронті, тому використовують шантаж.

«Вони (росіяни – Ред.) цим шантажем хочуть сповільнити просування наших військових формувань, наших Збройних сил України на Херсонщині», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у міноборони рф знайшли винних в «атаці» БПЛА на кораблі чорноморського флоту: не тільки українці.

Також Знай.ua повідомляв, що названi терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани.