Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Перше й основне – це намагання переглянути ставлення до національних проектів. Головне, що мене вразило, - те, що він (Жозеп Боррель – Ред.) зазначає, що національні проекти, які на сьогоднішній день проявляють себе як потужна нова сила, з якою раніше ніхто не рахувався, - непогані, їх не можна відносити до категорії зла і небезпеки», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, останній виступ Жозепа Борреля показав, що Європа розуміє, що з національними проектами необхідно працювати, використовуючи певні інструменти. Олександр Новохатський наголосив, що до такого висновку ЄС дійшов завдяки Україні й українським подіям.

Також, як зазначив публіцист, Європа зараз має усвідомити, що саме Україна є тим ключем для зміни всього світу, саме від неї залежить майбутнє країн ЄС.

«Україна вже є драйвером і ключем до того всього розуміння, що відбувається на сьогоднішній день в пан’європейському чи євроазіатському просторі», - додав Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому.

Також Знай.ua повідомляв, що в росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну.