Про це він розповів на своєму каналі.

«Що точно брудне – так це брудний рот шойгу і лаврова, які розповсюджують ці нісенітниці. Це вже доходить до абсурду, і те, що вони роблять, - це абсолютно жалюгідно. Насправді, ми бачимо, що, коли вони хочуть вчинити якийсь теракт, коли вони хочуть вчинити воєнний злочин на території України, вони звинувачують у цьому Україну», - повідомив Олександр Качура.

За словам народного депутата, не варто скептично ставитися до того, що росіяни можуть дійсно використати «брудну бомбу» на території України. Як наголосив Олександр Качура, це стратегія росії, завдяки якій вони прагнуть досягти якихось перемовин. Однак ставлення українського народу до таких кроків однозначне й непохитне.

«Ми не підемо на поступки якісь для путіна, щоб «зберегти йому обличчя». Вони (росіяни – Ред.) розуміють, що ця так звана спецоперація ніяк не просувається, вони розуміють, що ми йдемо в контрнаступ і звільняємо свої території», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, названi терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани.

Також Знай.ua повідомляв, що у міноборони рф знайшли винних в «атаці» БПЛА на кораблі чорноморського флоту: не тільки українці.