Про це він розповів на своєму каналі.

«Ксенія Собчак втекла з росії буквально вчора через Білорусь, поїхала до Литви, показала ізраїльський паспорт, бо з російським її звичайно ж ніхто б не пустив. Її комерційного директора Кирила Суханова заарештували. І її, і її комерційного директора, і ще кількох людей звинувачують у вимаганні», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, звинувачує Ксенію Собчак у вимаганні російський політик Сергій Чемезов. Але, як зазначив Борис Тизенгаузен, ця історія дуже дивна, і незабаром стане ясно, для якої ж насправді мети виїхала Ксенія Собчак з росії. Вона навряд чи боїться, що матиме якісь обшуки.

«Якщо Ксенія Собчак найближчим часом почне будувати якусь бурхливу опозиційну діяльність у Європі, то це дуже чіткий сигнал, що Собчак почала працювати (на путіна - Ред.)», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, уродженка Києва Анастасія Стоцька наплювала на війну в Україні та насолодилася росією: «Я вимоглива кішка».

Також Знай.ua повідомляв, що росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому.