Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Ми всі бачимо, що ця війна – це війна дронів. І якщо дрони будуть у кожного підрозділу, - це дуже класна історія. І ми намагаємося зробити, щоб окрім дронів, які вже є, були пілоти. Ми нарощуємо оберти, для того, щоб випускати якомога більшу кількість професійних операторів. Тому що звичайне життя, загальне життя цього дрона на початку активної фази було 3-5 хвилин. Чому? Тому що ніхто не міг керувати цим дроном в умовах бойових дій», - заявив Антон Фролов.

За словами інструктора, важко керувати дроном, коли проти нього діють різні системи і різні пристрої. Антон Фролов зазначив, що ще до війни росія вагонами завозила цю техніку, однак нині дуже змінилися технології, і дрони стали зовсім іншими. Наразі невідомо точно, скільки дронів у росії, а скільки в Україні.

«У нас їх (дронів – Ред.) є достатньо. Але яка б міцна зброя в тебе не була, головна зброя кожного солдата – це його мозок», - додав Антон Фролов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому.

Також Знай.ua повідомляв про потужний ракетний удар по Україні: що відомо на даний момент.