Про це він розповів у своєму блозі.

«Мають бути вибори, які вирішать, наскільки Ізраїль підтримуватиме Україну. Треба сказати, що всі кандидати, які є прем'єр-міністрами Ізраїлю, так чи інакше запевняли, що Ізраїль виступає в цій війні на боці України. Опозиційний головний кандидат теж казав, що Ізраїль підтримує Україну», – розповідає Михайло Шейтельман.

Крім того, додає він, нинішній прем'єр-міністр країни Яїр Лапід також говорив про те, що Ізраїль підтримує Україну, і гаряче засуджував, до речі, бомбардування десятого числа і геноцид у Бучі. Він, до речі, наголошує експерт, єдиний ізраїльський політик, який засуджував геноцид у Бучі, і це було ще тоді, коли він був міністром закордонних справ Ізраїлю, а не прем'єр-міністром.

Також політтехнолог зазначає, що й міністр оборони Бені Ганц прямо говорив, що Ізраїль однозначно підтримує Україну, хоч і заявив, що постачати зброю країна не буде. Як би там не було, констатує він, після цих виборів у вівторок складеться новий політичний розклад, який покаже, наскільки з військової точки зору Ізраїль підтримуватиме Україну.

«І не обов'язково зброєю, адже є ще розвіддані, є дані про недоліки і слабкі місця іранських безпілотників», - розмірковує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще