Про це він розповів на каналі «Різні люди».

«Якщо сотні – це вже масове виробництво, то вже є сотні українських ударних дронів, дуже хороших. Вони виробляються за підтримки нашої держави, у них є ударна функція. Вони ще в процесі удосконалення», - повідомив Юрій Мінзов.

За словами військового, назва український ударних дронів – «Кажан». Ці дрони, як наголосив Юрій Мінзов, дуже потужні й здатні налякати ворога ще до того, як долетять. Ще одна функція такого «Кажана» - охоронно-розвідувальна, адже завдяки потужній камері цей дрон може якісно сканувати периметр.

«Якщо тут я обмежений тими камерами, які придумав виробник, то на дрон, який ти виробляєш сам, залежно від того, які ти хочеш виконувати задачі, ти можеш примастити ту камеру, яку захочеш», - заявив Юрій Мінзов.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія масово імпортує з ЄС побутову техніку для військових цілей, поки окупанти тягнуть награбоване додому.

Також Знай.ua повідомляв про потужний ракетний удар по Україні: що відомо на даний момент.