Про це він розповів на своєму каналі.

«Керівник корпорації «Meta» Марк Цукерберг цього тижня отримав листа від одного з інвесторів про те, що корпорації необхідно оптимізувати витрати на персонал та на концепцію метавсесвіту, яка перетворилася на ідею ікс Марка Цукерберга», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, ще минулого року корпорація «Meta» повідомила про своє бажання вибудовувати проект віртуальної реальності. Ідея метавсесвіту - це пропозиція Марка Цукерберга майбутньому людству про форму його соціальної організації та соціального існування.

«Представники Силіконової долини, найбільших інтернет-корпорацій пропонують людству зовсім новий віртуальний простір, в якому можна вибудовувати не один всесвіт, а численні всесвіти, які можуть тим чи іншим способом бути пов'язані один з одним», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Зеленського просять вплинути на Google та Meta: блокують українців та не дають показати правду.

Також Знай.ua повідомляв, що Ілон Маск зруйнував репутацію одним твітом із порадами миру: йому одразу дали відсіч, а акції обвалилися.