Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Питання в тому, що мережі, які діють на шкоду Україні й українцям, формуються не один рік. І підбір людей у ці мережі – це дуже складний процес, який потребує часу. Так-от цінність таких кадрів, як Медведчук і цілий ряд «бєглих генералів» у тому, що вони досконально знають, принаймні, бригадирів, під якими далі є мережі», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, в Україні діє розгалужена система, яка намагається протистояти діям українського народу, працюючи на користь росії. Зараз діяльність цієї мережі почала особливо активно проявлятися, і українські служби ефективно виявляють її членів. Як зазначив Олександр Новохатський, цю всю мережу треба детально пропрацювати, щоб виявити всіх членів.

«Ці підрозділи мають справу якраз з такими людьми. Вони їх мають виявляти, вони мають оцю всю сітку шпигунську чи диверсійну пропрацьовувати аж до останніх елементів», - додав Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія завдасть ядерного удару: Медвєдєв запевнив, що держава-терорист не може програти навіть диявольською ціною.

Також Знай.ua повідомляв, що окупантам наказали розповідати близьким про великі перемоги, щоб українці не глузували: «Однією ротою відбивають атаки НАТО».