Про це він розповів на своєму каналі.

«Гарно чи погано, життя покаже. Але я б хотів зазначити декілька моментів одразу. Те, що Ліз Трасс пішла у відставку, це якраз показує, що в таких країнах зі сталою демократією і сталими інституціями є мужність. Це мужній достатньо вчинок, вона зрозуміла, що вона не може виконати цю програму і просто пішла у відставку», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, Борис Джонсон розумів, що не отримає необхідну підтримку й необхідну кількість голосів, тому теж поступився іншому кандидату. Як наголосив Олександр Качура, в Україні такого немає, ніхто ніколи б не поступився своїм місцем, адже тут завжди конкуренція між політиками.

«От цьому треба вчитися насправді, дивитися, як у них це все відбувається. Я думаю, що новий прем’єр буде більшість своєї уваги концентрувати на внутрішніх проблемах», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, новий британський прем'єр присвятив першу промову Україні та Борису Джонсону: «Робота починається...».

Також Знай.ua писав, що мета путіна по захопленню України - недосяжна: британський міністр оборони оцінив ситуацію на фронті.