Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми говоримо про дрони «Шахеди» іранського виробництва, і колись найближчим часом ці дрони вже перестануть літати над нами. І в цьому буде, зокрема, заслуга не тільки наша, не лише Збройних сил України, а й заслуга тих людей, які здійснили невеликий подвиг буквально кілька днів тому», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Ізраїль дуже допоміг Україні, коли в аеропорту поряд з Дамаском у Сирії розбомбив та знищив завод зі збирання дронів «Шахед». При чому, як наголосив Михайло Шейтельман, Ізраїлю вдалося знищити не лише завод, а й злітну смугу, з якої і доставлялися дроні до росії.

«Друге це те, що Ізраїль передав Пентагону докази того, що саме іранські дрони нас сьогодні бомблять. А це важливо для міжнародного розслідування», – додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у Пентагоні вирахували, де путін бере боєприпаси: не обійшлося без чергового диктатора.

Також Знай.ua повідомляв, що США можуть навмисно приховувати інформацію про постачання зброї для ЗСУ, частину режиму тиші заради перемоги.