Про це він розповів на своєму каналі.

За словами політтехнолога, росіяни, які втекли з росії під час війни в інші країни, часто кажуть, що можна було б у цих країнах взяти і впровадити те, до чого вони вже звикли до росії.

«Я вважаю, що ні, не можна. Я вважаю, що це не можна робити, не можна забирати з росії ось ці речі, не можна вчитися у росіян нічого. Ось те, що було в Москві, треба все відкинути і сказати, що це все було погано, бо саме на цьому стоїть путінський режим», - повідомив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог підкреслив, що в росії живуть раби, економіка російської федерації побудована на рабах, тому росіянам і подобається такий стиль життя, як, наприклад, у москві. Але не можна його везти до інших країн, де цінується свобода.

«У москві немає рівності, у всіх мета життя – таки піднятися соціальними сходами. Москва довела, що нічого не було у них крутіше», - додав Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Майя Санду проговорилася, як російські спецслужби розжарюють обстановку в Молдові: навіщо путін працює на два фронти.

Також Знай.ua повідомляв, що ручний алкоголік путіна Дмитро Медведєв вирішив скасувати мораторій на страту: приберуть «жовто-блакитних диверсантів».