Про це він розповів на каналі «Легіст».

«З одного боку ми до ракетних ударів ставимося останні місяці, як до атмосферних опадів. Чи є, чи нема, це особливо так вже не хвилює більшість громадян. Взагалі це важко було б уявити колись ще рік тому, в принципі це було щось з телевізора, Ютубу», - повідомив Геннадій Дубов.

За словами адвоката, зараз, коли ми маємо серйозні руйнування інфраструктури, коли значно постраждали і теплова генерація, і гідрогенерація, ДТЕК заявила, що закінчуються запасні частини. Як наголосив Геннадій Дубов, ця ситуація демонструє, що приватна компанія, яка володіє розподільчими мережами, генеруючими потужностями не повинна завжди самостійно відновлювати те, що було знищено через ракетні удари.

«Необхідно збільшити вартість електричної енергії для промисловості, щоб компенсувати видатки і, власне, щоб не один бізнес ніс на собі цей тягар, але й поділитися цією проблемою з усіма іншими», - заявив Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Також Знай.ua повідомляв, як зарядити телефон без електрики: це можливо навіть під час вимкнення світла.