Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ані форма, ані шеврон не робить вас родиною. Родиною робить вас побудова внутрішньої атмосфери, побудова внутрішніх правил, за якими ми живемо. І ми абсолютно реально відчуваємо себе родиною», - підкреслює Максим Жорін.

За його словами, це стосується не тільки тих, хто конкретно зараз служить безпосередньо в полку «Азов», а й тих, хто звільнилися зі служби або проходять зараз службу в інших підрозділах, у Збройних силах, у ССО, будь-де, навіть у Головному управлінні розвідки. Як стверджує гість програми, азовці відчувають себе родиною, де би вони не були і чим би зараз не займалися.

«Основний кістяк підрозділу «Азову» - це були люди, об’єднані досить простими і зрозумілими один для одного життєвими принципами. Окрім того, що ми себе відверто вважаємо українськими націоналістами, правими, більше того, для нас досить важливою була така річ, як захист один одного, підтримка один одного», - пояснює Максим Жорін.

Він зазначає, що азовці, звільняючись зі служби, все одно не втрачають контакту з іншими, вони можуть допомагати підрозділу і далі, а підрозділ – їм. Водночас військовий підкреслює, що ніхто не переходить рамок дисципліни, чого насправді було доволі важко досягнути. За його словами, в «Азові» справді панує братська атмосфера, але при цьому дотримується дисципліна, працює ієрархів, вертикаль, але також і побратимство, і жодного панібратства.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, голова Волинської ОВА закликає не панікувати, спростував чутки щодо загрози з боку білорусі.

Також Знай.ua писав про те, що військовий ЗСУ Анатолій Штефан показав одну з перших повісток які почали надходити білорусам.