Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому Ізраїлю вдається так довго відстоювати свою свободу і незалежність у боротьбі з явно переважаючими силами. Долина сліз – одне з головних місць війни Судного дня, війни Ізраїлю одночасно проти кількох арабських держав. У цій війні Ізраїль здобув перемогу і тому зберіг свою незалежність і свою свободу», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, таке ж завдання зараз стоїть перед Україною – перемогти ворога, щоб зберегти свою незалежність. Як підкреслив Михайло Шейтельман, Ізраїль переміг у найбільшій танковій битві з часів Другої світової війни, хоча озброєння та військових у нього було значно менше.

«Коли я згадував це на початку нашої війни ще в березні, про ці цифри, я помітив, що ці цифри дуже схожі на те, що має російське угруповання в Україні. А сьогодні вже порівнюю з зовсім іншим – це те, скільки ми знищили, скільки наші доблесні ЗСУ знищили російської техніки», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, попереду УАЗ, а ззаду – Land Rover: українці змайстрували броньований позашляховик.

Також Знай.ua повідомляв про перший оптимістичний прогноз щодо Півдня: у Пентагоні переконані у поверненні Херсона під контроль України.