Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Знаєте, якщо орієнтуватися, скажімо, по цінах, по інфляції, то уряд справляється. Звичайно, ми б хотіли більшої ефективності, інших реалій, але сьогодні Україну атакують, росія, яка в 40 разів більше територіально і в кілька разів по населенню, атакує Україну, й Україна тримає удар», - заявив Ростислав Балабан.

За словами політолога, те, що українська економіка досі стоїть, - це заслуга народу, всього суспільства й нашого уряду. Ростислав Балабан наголосив, що, якщо подивитися на економічні показники держави, можна зробити висновок, що Україна з усім справляється навіть попри те, що наразі 50% бюджету йде на оборонний сектор.

«Можливо, жодна економіка світу такого б не витримала. В Україні це відбувається. І оскільки ми несем зараз місію захисту європейського простору, я думаю, що матеріальна підтримка буде зберігатися», - заявив Ростислав Балабан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українці можуть втратити частину пенсії: у ПФУ розповіли, хто в зоні ризику.

Також Знай.ua повідомляв про субсидії у 2023 році: у Мінсоцполітики розповіли, чи забезпечать допомогою всіх, хто її потребує.