Про це він розповів на своєму каналі.

«В свій час Геббельс, якого називають одним із родоначальників військової пропаганди, сформував шість основних принципів цієї самої військової пропаганди. Ці принципи досить прості, і використовують їх і донині», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, на сьогоднішній день є дослідження, які показують, що основні, базові елементи, які колись розробив Геббельс для Гітлера, працюють навіть зараз. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, одна з країн, яка активно застосовує ці принципи Геббельса, — це росія.

«Принципів цих лише шість, і вони максимально прості. Як ми бачимо, основні рекомендації Геббельса дотримуються російськими пропагандистами на ура», - додав Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, путінська пропаганда для народу зламалася, і виною всьому мобілізація: «Зрозуміли, що війна не в телевізорі».

Також Знай.ua повідомляв, що в ОПУ розвіяли фейк кремля про початок переговорів москви та Вашингтона: «Навіщо говорити із трупом?».