Про це він розповів на своєму каналі.

«Чого хоче Маск, чи він хоче, а чи свої думки він вимовляє? У багатьох склалося небезпідставне враження, що підприємець відображає думку частини американського консервативного істеблішменту і ніби закидає вудку у море громадської думки», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, багато хто стверджує, що Ілон Маск взагалі висловлює бажання російської влади, якій він продався. Якщо Ілон Маск справді став рупором російської пропаганди, то можна сказати, що він озвучив пропозицію кремля про здачу Криму росії в обмін на інші окуповані українські території.

«Це означає лише одне – росія програла. У кремлі вже розуміють, що утримати так звану новоросію не зможуть ні війною, ні миром, ні дипломатичними переговорами», - заявив Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія завдяки путіну втратила звання «військової держави»: вбили в собі головного експортера зброї.

Також Знай.ua повідомляв, що російська агресія змусила піти на запеклий крок: Польща планує створити найсильнішу армію на континенті.