Про це він розповів на своєму каналі.

«Гудков розмірковує про стратегію виходу для тих, хто сьогодні у росії. І про це ж, до речі, говорив Тіньков, про те, що багато бізнесменів у росії запитують, а яка для них стратегія виходу, як їм вийти із цієї ситуації. А мені здається, що пізно виходити», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, для всіх тих бізнесменів, чиновників, які продовжили вести свою діяльність у росії та спонсорувати війну, виходу вже немає. Як наголосив Михайло Шейтельман, вся ця російська еліта – це вже військові злочинці, адже всі вони винні у цій війні.

«Яка стратегія виходу? Стратегія виходу для них одна – беззастережна капітуляція. Ось прості правила для всіх сьогодні великих бізнесменів у російській федерації, які хочуть вийти із цієї ситуації», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росія завдяки путіну втратила звання «військової держави»: вбили в собі головного експортера зброї.

Також Знай.ua повідомляв, що окупант не зміг загинути в Україні з першого разу: з кулею у голові повернувся на другу спробу.