Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Їхньому псевдовеликому вождю путіну чомусь здавалося, що він «володар всієї Русі», збирач якихось там земель, що він має когось від чогось звільнити. І він своєю маніакальною, збоченою свідомістю чомусь вирішив, що українці дуже хочуть у «руський мір», - повідомив Ігор Серков.

За словами експерта, путін не врахував кілька факторів, зокрема те, що українці – це вільна нація, українці – це люди, у жилах яких тече вільна кров. Як наголосив Ігор Серков, навіть наша історія показує, що український народ завжди міг постояти за себе й дати відсіч агресору.

«Українець – воїн у душі, він людина вільна, у нього вільний дух, у нього вільне мислення. Цим ми відрізняється від росіян. У росіян самодержавство, цар, рабська психологія і страх висловити свою думку», - заявив Ігор Серков.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Рєзніков заявив про «часткову мобілізацію» в Україні, але не все так просто: «Москіти проти московитів».

Також Знай.ua повідомляв про нові масовані удари по критичній інфраструктурі: коли росія може застосувати ракетний терор.