Про це він розповів на своєму каналі.

«На всіх каналах України одне й те саме, що якщо прийдуть республіканці, допомога військова закінчиться. Все це витягнуте з контексту і все це перекладено неправильно, і все це розноситься каналами», - повідомив Гаррі Табах.

За словами військового, система надання допомоги США Україні в жодному разі не зміниться, оскільки все впиратиметься у президента. Як підкреслив Гаррі Табах, ленд-ліз навіть після виборів у США нікуди не подінеться, і Україна отримуватиме допомогу. Український народ намагаються залякати, але насправді вибори нічого суттєво не змінять.

«Все одно зможуть голосувати, зможуть щось робити, видати ще якийсь закон і натискати на те, щоб йшов ленд-ліз, а не просто пакети (військової допомоги - Ред.)», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу: «Говорить про низьку мораль кремлівської армії».

Також Знай.ua повідомляв, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: важкі бої за місто вже близько.