Про це він розповів на своєму каналі.

За словами Павла Себастьяновича, є думка, що саме технічні підприємці рухають прогрес. Тобто це ті бізнесмени, які, щоб збільшити свої прибутки, знижують собівартість товару, впроваджуючи при цьому всілякі інновації та покращуючи організацію.

«Я не можу з цим погодитись. Мені здається, підприємці і торгові, і технічні, приблизно однакові. Тобто ми зараз бачимо, що у торгівлі застосовуються такі ж інновації, запроваджуються прискорені шляхи доставки, кур'єри, пошта. У тих самих супермаркетах ми вже бачимо пекарні, сортувальні або обробні цехи, і навіть консерви роблять», - повідомив Павло Себастьянович.

Підприємець зазначив, що цілком можливо, що одні люди схильні до виробництва, інші – до торгівлі, але капіталу цікаво лише одне – отримання прибутку.

«Тобто капітал іде туди, де можна отримати прибуток. Піде він у виробничу сферу чи торгову сферу, йому все одно», - додав Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям розповіли, коли НБУ благатиме людей купити долар: діліть на 40.

Також Знай.ua повідомляв, що Україна суттєво скоротила експорт молочних продуктів, і на це є свої причини.